Search found 5 matches

by wendla
Thu Oct 08, 2020 3:39 pm
Forum: WTware on Raspberry Pi 4, Raspberry Pi 3B+, Pi 3 and Pi 2
Topic: RDP Idle-Disconnection doesn't work
Replies: 8
Views: 2917

Re: RDP Idle-Disconnection doesn't work

The Solution was, to set the Montior Poweroff parameter
by wendla
Wed Sep 23, 2020 5:25 pm
Forum: WTware on Raspberry Pi 4, Raspberry Pi 3B+, Pi 3 and Pi 2
Topic: RDP Idle-Disconnection doesn't work
Replies: 8
Views: 2917

Re: RDP Idle-Disconnection doesn't work

Has anyone an Idea with this Problem?
by wendla
Mon Sep 07, 2020 4:16 pm
Forum: WTware on Raspberry Pi 4, Raspberry Pi 3B+, Pi 3 and Pi 2
Topic: RDP Idle-Disconnection doesn't work
Replies: 8
Views: 2917

Re: RDP Idle-Disconnection doesn't work

Hello,

the Same user disconnects with mstsc correctly.
I attached the log, after i booted without a mouse and a runtime 3+ hours.
by wendla
Wed Aug 19, 2020 2:16 pm
Forum: WTware on Raspberry Pi 4, Raspberry Pi 3B+, Pi 3 and Pi 2
Topic: RDP Idle-Disconnection doesn't work
Replies: 8
Views: 2917

Re: RDP Idle-Disconnection doesn't work

Hello,

i already tried this. Same effect!
by wendla
Wed Aug 19, 2020 10:51 am
Forum: WTware on Raspberry Pi 4, Raspberry Pi 3B+, Pi 3 and Pi 2
Topic: RDP Idle-Disconnection doesn't work
Replies: 8
Views: 2917

RDP Idle-Disconnection doesn't work

Hello,

I'm using WTware on a Raspberry PI to connect a Microsoft RDP-Farm.
The Farm is configured to disconnect the Sessions after an Idle-Time of 3 Hours.

This is working correctly an a normal mstsc-Client, but not on the WTware-Raspberry PI.

Is there any configuration for this issue?

Thank you