Search found 6 matches

by PedroMC
Mon Nov 07, 2016 10:29 pm
Forum: WTware on Raspberry Pi 4, Raspberry Pi 3B+, Pi 3 and Pi 2
Topic: Display settings, power
Replies: 5
Views: 4057

Re: Display settings, power

Ok, what we have done to bypass this, is to create 2 connections,

one that says Terminal Server and other connection that says other which is actually empty.. This way we dont have that blinking state but instead a pre menu.

Best regards
by PedroMC
Mon Nov 07, 2016 2:50 pm
Forum: WTware on Raspberry Pi 4, Raspberry Pi 3B+, Pi 3 and Pi 2
Topic: Display settings, power
Replies: 5
Views: 4057

Re: Display settings, power

[ rdpclient 605] [ 41.793709] errorInfo 0x00000000. [ rdpclient 605] [ 41.794314] Receive Disconnect Provider Ultimatum. [ gm] [ 41.794472] TSClient gracefully end. [ rdpdr-scard] [ 41.796110] Close client connection 0 (id 1). [ pfac] [ 41.796198] Process pid 605 terminated, status 00000009. [ rdpdr...
by PedroMC
Fri Nov 04, 2016 2:34 pm
Forum: WTware on Raspberry Pi 4, Raspberry Pi 3B+, Pi 3 and Pi 2
Topic: Display settings, power
Replies: 5
Views: 4057

Re: Display settings, power

I have another question .. When the terminal is on Login screen, it keeps going away for like 1 second and it comes back. why is this?
This stops happening as soon as i login in to the terminal.

Best regards.
by PedroMC
Fri Nov 04, 2016 2:12 pm
Forum: Other
Topic: image of company
Replies: 3
Views: 8575

Re: image of company

Ok found it :) C:\Program Files (x86)\WTware\TFTPDROOT\Graphic\sample
by PedroMC
Fri Nov 04, 2016 1:39 pm
Forum: Other
Topic: image of company
Replies: 3
Views: 8575

Re: image of company

im interested in this too, when selecting parameter Skin it has a combo with Sample what is this? I have put the files in skin (renamed the Menu.png), tried to create a folder (Sample, inside folder skin), and i have tried putting the PNG's inside the skin folder only. Non of them seem to work. Can ...
by PedroMC
Fri Nov 04, 2016 1:07 pm
Forum: WTware on Raspberry Pi 4, Raspberry Pi 3B+, Pi 3 and Pi 2
Topic: Display settings, power
Replies: 5
Views: 4057

Display settings, power

Hello, i'm new to testing Wtware, would like to ask some help from the experts.. What is happening is that, i can boot properly perfectly from a RPi3, but the first time i turn on the power, or everytime i plug off the power cable, i can't get an image, everything boots up and i see the NIC lights, ...