Choose remote server

All about WTware on Raspberry. WTware works with Raspberry Pi 4, Raspberry Pi 3B+, Pi 3 and Pi 2 devices
http://www.winterminal.com
Post Reply
greavette
Posts: 8
Joined: Mon Jun 13, 2016 2:26 am

Choose remote server

Post by greavette » Sun Jul 07, 2019 8:08 am

Hello,

Does wtware provide the ability to choose which remote server to connect to via RDP? I'm thinking of a dropdown
box with the servers to choose for RDP connection.

Thank you.

greavette
Posts: 8
Joined: Mon Jun 13, 2016 2:26 am

Re: Choose remote server

Post by greavette » Sun Jul 07, 2019 2:17 pm

I'm digging more into my question and found this link on how to add multiple servers to the wtware desktop.

https://wtware.com/docs5/configfile.html

Instead of listing each server individually is there an option to have each server in a dropdown box instead?

Thank you.

akatik
SUPPORT
SUPPORT
Posts: 368
Joined: Mon Jan 17, 2005 6:30 pm
Contact:

Re: Choose remote server

Post by akatik » Wed Jul 10, 2019 11:02 am

How do you think servers will apeear in dropdown box if you didn't list it individually?

Post Reply