Raspberry running WTware keeps disconnecting from server

All about WTware on Raspberry. WTware works with Raspberry Pi 4, Raspberry Pi 3B+, Pi 3 and Pi 2 devices
http://www.winterminal.com
Post Reply
Ajacob11
Posts: 2
Joined: Wed Jul 27, 2016 12:03 pm

Raspberry running WTware keeps disconnecting from server

Post by Ajacob11 » Thu Jul 28, 2016 9:33 am

Hi absolute newbie here.

I setup my raspberry Pi3 to run as a thinclient to my Windows Server 2003 machine. I have been using it since May and initially had no problems at all!

Since some time in June though I keep getting a) frozen screens b) error message saying TCP/IP unavailable? or it says try connecting using mstsc.exe, which I believe i already am.

It happens at least 6 to 7 times a day now and I really need some help getting it fixed.

There are 2 other thin clients (not raspberry) and one old computer using Remote desktop connecting to this server and they work just fine.

Any suggestions?

aka
SUPPORT
SUPPORT
Posts: 676
Joined: Fri Dec 03, 2004 2:05 pm
Contact:

Re: Raspberry running WTware keeps disconnecting from server

Post by aka » Thu Jul 28, 2016 2:35 pm

Please, create and send us to support@wtware.com terminal log file when it freezes and when it sends error message. To create log enter terminal IP in browser address line from another computer in the network.

Ajacob11
Posts: 2
Joined: Wed Jul 27, 2016 12:03 pm

Re: Raspberry running WTware keeps disconnecting from server

Post by Ajacob11 » Thu Jul 28, 2016 3:54 pm

Thanks Aka!

Will do as soon as it happens next

Post Reply