please... i need some help

Topics about terminal servers that doesn't fall into other categories.
Post Reply
package integrity error

please... i need some help

Post by package integrity error » Tue Apr 19, 2005 10:24 pm

I've downloaded wtware in your last version (2004-12-16) and did everything like showed in tutorial. The client starts the boot from DHCP, receive the image but when it will start the WTware an error is showed, something like this: "package integrity error"...

I already have downloaded again the file, oldest files, etc, but the error still happing.

Someone knows what I would do? Help-me guyz...

Regards []'s

aka
SUPPORT
SUPPORT
Posts: 625
Joined: Fri Dec 03, 2004 2:05 pm
Contact:

Post by aka » Wed Apr 20, 2005 1:06 pm

1. Do you use a 486 without PCI bus?
2. Please, send the four lines printed before the "package integrity error" line.

Guest

Post by Guest » Sat Apr 23, 2005 9:22 pm

Yes, I'm using a 486 without PCI bus, but I already tested to boot with a Pentium 3 450Mhz with PCI bus but i've got the same error...

The complete message is:

Code: Select all

[...].......................................................done
mknbi-1.2.7/first32.c (GPL)
Top of ramdisk is 0X01000000
Ramdisk at 0X00F7E000, size 0X00082000
Uncompressing Linux... Ok, booting the kernel.

WTware shell v.1.0.5

               An error ocurred while terminal boot

ERROR: Package Integrity error. Please restore from distribuition.

Unable to continue until the error is corrected.

WTware project documentation is avaiable at http://www.wtware.com/doc.html

Technical support, forum: http://forum.wtware.com
                          email: support@wtware.com
                          ICQ: 89596217
Like I said, I already tested P3 450Mhz with PCI bus, and so many other configurations and other WTware packages, including one *RUSSIAN* package, little older than the actually.

Thankz the help, cya.

AlaorCarvalho
Posts: 2
Joined: Sat Apr 23, 2005 9:24 pm

Post by AlaorCarvalho » Sat Apr 23, 2005 9:25 pm

I've registered now, I'm the guest that have posted this messages, cya []'s.

aka
SUPPORT
SUPPORT
Posts: 625
Joined: Fri Dec 03, 2004 2:05 pm
Contact:

Post by aka » Mon Apr 25, 2005 1:26 pm

The bug, appeared with 486 without PCI bus, has already been fixed, but only in russian beta 2005-04-14 build. English version will be avaible just when we'll make stable release. It may take up to three months.

Do all the packages you test on P3 give the same error?

AlaorCarvalho
Posts: 2
Joined: Sat Apr 23, 2005 9:24 pm

Post by AlaorCarvalho » Mon Apr 25, 2005 8:14 pm

I don't renember, but I think that only the english version I've tested in other machines, I'll test the russian beta and will post my experience here later... (lol, I'm brazilian and is hard to speak in english, in russian so... lol)

karl
Posts: 3
Joined: Wed Jul 20, 2005 7:30 pm

Post by karl » Wed Jul 20, 2005 8:01 pm

I download the package to do a testing. I follow the faststart step by step.
up to uncompressing. I got CRC error, then system halted. any idea?

thank you

karl
Posts: 3
Joined: Wed Jul 20, 2005 7:30 pm

Post by karl » Thu Jul 21, 2005 8:20 am

after download again, no more crc error.

thankyou

Post Reply