Search found 11 matches

by HGRIM
Sat May 07, 2011 4:34 pm
Forum: WTware documentation
Topic: wire less connection
Replies: 8
Views: 8827

Re: wire less connection

I am getting this exact same error when using 4.6.11. I have tried a static and DHCP IP but the error comes up for both. Is there a reason for this?
by HGRIM
Sat May 07, 2011 6:46 am
Forum: WTware documentation
Topic: 4.9.27 Boot to USB config error
Replies: 1
Views: 4950

4.9.27 Boot to USB config error

I'm trying to install WTware 4.9.27 onto a formatted USB jumpdrive and I am getting the following message when trying to do so. I am logged into Windows with local Administrative rights. I have tried to format this same USB drive from two differen PCs(one Windows 7 64-bit and the other Windows Serve...
by HGRIM
Thu May 05, 2011 7:31 pm
Forum: WTware documentation
Topic: WiFi Setting Script
Replies: 4
Views: 7107

Re: WiFi Setting Script

This is what I have so far in the WiFi Settings Script:

/sbin/iwconfig wlan0 key wifipassword

When I boot the Thin Client, I get

ERROR: Failed to execute line from wifi.sh:

/sbin/iwconfig wlan0 key wifipassword

See attachment. Any help would be appreciated. Thanks.
by HGRIM
Wed May 04, 2011 11:01 pm
Forum: WTware documentation
Topic: WiFi Setting Script
Replies: 4
Views: 7107

WiFi Setting Script

Hi. Can you help explain what settings I need to enter in the WiFi Setting Script if our wireless network has a security type of WPA with an encryption type of TKIP? For the sake of this ticket, our wireless password is wifipassword. Thanks!
by HGRIM
Wed May 04, 2011 10:47 pm
Forum: Boot ways
Topic: Supported Wireless USB Adapters
Replies: 1
Views: 4947

Supported Wireless USB Adapters

Hi. I was wondering if there was a list of supported wireless b/g/n USB adapters that WTWare supports. We are currently using version 4.6.11 and are interested using WiFi instead of a wireless bridge to connect our WTWare clients to our network. Thanks.
by HGRIM
Fri Sep 17, 2010 5:46 pm
Forum: Other
Topic: Audio Mapping
Replies: 2
Views: 4650

Re: Audio Mapping

For those of you that have this same problem, I created a new config file with the exact same lines as my old config and this fixed my issue. I'm not sure what changed but sound does map to the thin client now.
by HGRIM
Thu Sep 16, 2010 11:31 pm
Forum: Other
Topic: Audio Mapping
Replies: 2
Views: 4650

Audio Mapping

We have a thin client booting with a flash drive using WTWare Pro 4.6.4 . The config file is pointing to a Terminal Server and all is working except the audio. I have a Group Policy applied to the Terminal Server that has audio mapping enabled. This is enabled with the 'Allow Audio Redirection' in C...
by HGRIM
Mon Feb 08, 2010 5:03 pm
Forum: Boot ways
Topic: parserd.cpp error on startup
Replies: 6
Views: 8933

Re: parserd.cpp error on startup

I installed WTware PRO 4.5.43 on my PC and configured a USB drive to boot. I then started our Thin Client and replicated the cursor error with the syslog being generated. I emailed Katerina the full log file as well as a log file of just the cursor error. Let me know if there is anything else. Thanks!
by HGRIM
Thu Feb 04, 2010 5:22 pm
Forum: Boot ways
Topic: parserd.cpp error on startup
Replies: 6
Views: 8933

Re: parserd.cpp error on startup

I sent an email to support@wtware.com with the terminal log. I believe the error with the cursor is logged at the bottom of the file. Let me know if you need me to try or send you anything else. Thanks for you help! I really appreciate it!
by HGRIM
Wed Feb 03, 2010 10:44 pm
Forum: Boot ways
Topic: parserd.cpp error on startup
Replies: 6
Views: 8933

Re: parserd.cpp error on startup

Ok. Do you know if there are plans to update WTware Lite with the new Linux kernel? I'm asking b/c we are running into a cursor issue in WTware PRO where in WTware Lite, the problem doesn't exist. A certain application we use in our company changes the mouse cursor when the left mouse button is held...
by HGRIM
Tue Feb 02, 2010 11:59 pm
Forum: Boot ways
Topic: parserd.cpp error on startup
Replies: 6
Views: 8933

parserd.cpp error on startup

Hi. Everytime I try to configure a USB jumpdrive with WTware Lite, either 4.4.5 or 4.5.24, I get the following error at startup: INTERNAL ERROR File: parserd.cpp Line: 1556 Function: mountBootMedia I see another post on the forums for this error but a resolution was not provided. I have tried 4 diff...