BenQ GL2430HM with Intel Q965 Express Chipset

Problems with video cards. Screen frequency refresh. Terminal speed.
a-lab
Posts: 17
Joined: Tue Nov 02, 2010 2:22 am

BenQ GL2430HM with Intel Q965 Express Chipset

Postby a-lab » Wed Feb 16, 2011 7:38 am

I have a trouble in deploying wtware on following hardware.

Display: BenQ GL2430HM (resolution: 1920x1080)
Videocard: Intel Q965 Express Chipset (onboard, DELL OptiPlex)

That works fine on WIndows XP.

Could you please tell me if wtware supports that environment?

aka
SUPPORT
SUPPORT
Posts: 562
Joined: Fri Dec 03, 2004 2:05 pm
Contact:

Re: BenQ GL2430HM with Intel Q965 Express Chipset

Postby aka » Wed Feb 16, 2011 3:48 pm

1. update to latest 4.6 or 4.9 wtware
2. try both video=i810(x) and video=i915(f) with resolution=1920x1080
3. if no success, send us both logs.

a-lab
Posts: 17
Joined: Tue Nov 02, 2010 2:22 am

Re: BenQ GL2430HM with Intel Q965 Express Chipset

Postby a-lab » Sat Feb 19, 2011 4:03 am

Please examine 2 files in this zip archive.
Attachments
log.zip
(24.53 KiB) Downloaded 319 times

aka
SUPPORT
SUPPORT
Posts: 562
Joined: Fri Dec 03, 2004 2:05 pm
Contact:

Re: BenQ GL2430HM with Intel Q965 Express Chipset

Postby aka » Sun Feb 20, 2011 2:29 pm

| initrd: PCIID, VGA: 10de:0241.
10de nVidia Corporation
0241 C51 [GeForce 6150 LE]

All other PCI ID's are NVIDIA and AMD. Network chip Broadcom. There are no Intel chips inside.

Boot WTware. Press Del and run "configure video card" from menu. Wizard offer you several drivers. nouveau(f), nv(x) and so on. Test them and give me logs with drivers offered by wizard.

a-lab
Posts: 17
Joined: Tue Nov 02, 2010 2:22 am

Re: BenQ GL2430HM with Intel Q965 Express Chipset

Postby a-lab » Sun Feb 20, 2011 5:29 pm

Driver nouveau(f) works fine. Thanks!


Return to “Video cards and speed”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest