problem connecting rdp

Topics that doesn't fall into the categories above
nicola.piazzi
Posts: 3
Joined: Thu Jun 01, 2017 12:30 pm

problem connecting rdp

Postby nicola.piazzi » Thu Jun 01, 2017 12:53 pm

I use wtware for raspberry
In my config.wtc i wrote a line like this :
server=myrdpserver.mydomain.it

Problem is that when raspberry starts it try to connect and the rdp server give the login page
after some seconds the server drop the commection and wtware relaunch it creating a server connection page loop

I tried a lot of combinations, but all not work, I need something that need an ENTER to start a connection request when server drop it

Thanks

aka
SUPPORT
SUPPORT
Posts: 561
Joined: Fri Dec 03, 2004 2:05 pm
Contact:

Re: problem connecting rdp

Postby aka » Thu Jun 01, 2017 2:14 pm

ask_password = on

Will ask login and password in wtware interface.

nicola.piazzi
Posts: 3
Joined: Thu Jun 01, 2017 12:30 pm

Re: problem connecting rdp

Postby nicola.piazzi » Thu Jun 01, 2017 5:59 pm

Thanks, it works, but ...
I use keyboard italian that works only in rdp and not in wtware
so ask_password see my keyb as an english one and qhen someone write 12345# it make not # and give an error
then it solves when rdp ask password
i need to use only standard key passwords solves

aka
SUPPORT
SUPPORT
Posts: 561
Joined: Fri Dec 03, 2004 2:05 pm
Contact:

Re: problem connecting rdp

Postby aka » Thu Jun 01, 2017 6:27 pm

1. If you find your keyboard layout, we can add it to wtware: http://ascii-table.com/keyboards.php

2. http://wtware.com/docs5/config.html#turnoffmenu

With "turnoffmenu=on" terminal will start screensaver after first connection. You will press Enter to reconnect to RDP.

nicola.piazzi
Posts: 3
Joined: Thu Jun 01, 2017 12:30 pm

Re: problem connecting rdp

Postby nicola.piazzi » Thu Jun 01, 2017 6:54 pm

turnoffmenu=on without ask_password=on solve the problem
thanks


Return to “Other”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest